Welkom op We12Travel (‘we want to travel’)

over mij

 

Ik ben Antonette, een avontuurlijke veertiger uit het oosten van het land. Al sinds 2011 deel ik op We12travel mijn persoonlijke reis- en wandelverhalen met als doelstelling anderen enthousiast te maken voor een actieve manier van reizen. Daarnaast is het mijn missie om wandelen en outdoor een hipper imago te geven binnen Nederland en het ‘geitenwollensokken’ imago van het buitenleven te veranderen.
 
Al van kinds af aan wist ik dat ik wilde reizen. Nadat ik mijn eerste meerdaagse trektocht ooit liep, de Inca Trail in Peru in 2006, wist ik dat deze manier van reizen bij mij past. Sindsdien maakte ik trektochten in onder meer Nieuw-Zeeland, Nepal, Patagonië en op IJsland. Nadat ik afstudeerde in toeristisch management heb ik 17 jaar lang in de reisbranche gewerkt. In de zomer van 2017 zegde ik mijn baan op en ben ik mij volledig gaan focussen op een leven als outdoor influencer en schrijver. Naast We12travel ben ik eigenaar van NieuwZeelandInfo en Zweden Reisinfo.
 
Ik startte mijn blog in toen ik begin dertig was. Inmiddels ben ik een blije veertiger zonder kinderen die laat zien dat het leven nog steeds heel leuk en vooral ook heel avontuurlijk kan zijn na je veertigste.
 
In de zomer van 2023 kocht ik een huis in Zweeds-Lapland, waar ik een groot deel van mijn tijd doorbreng. Wanneer ik niet in mijn huis in het hoge noorden ben, reis ik al schrijvend de wereld over, voornamelijk naar natuurbestemmingen waar genoeg te hiken valt. Mijn werk als blogger en schrijver kan ik immers overal uitoefenen, ik heb slechts een wifi verbinding en mijn laptop nodig.
 
Ook ben ik de podcasthost van de Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen, een podcast boordevol inspiratie voor vrouwen die graag een avontuurlijker leven willen leiden. De podcast is te beluisteren via Avontuurlijke Vrouwen.nl
 

Waar komt de naam We12travel vandaan

Mijn voormalige partner Martijn en ik hebben deze naam bedacht in 2004 en lange tijd was We12travel een online fotogalerij. Sinds 2011 schrijf ik ook blogs en vanaf 2013 dus ook voor het grote publiek. Alhoewel Martijn en ik sinds 2016 niet meer samen zijn, vind je zijn naam nog wel in sommige artikelen terug aangezien we veel avonturen samen beleefd hebben. Na onze break up heb ik besloten de naam We12travel gewoon te blijven gebruiken, omdat ik inmiddels onder deze naam bekend ben in Nederland.
 
Heb je interesse in een samenwerking? Bekijk hier dan de mogelijkheden!

 
Auteur van reisgidsen

De afgelopen anderhalf jaar verschenen er twee papieren reisgidsen van mijn hand: het Reishandboek Nieuw-Zeeland en het Reishandboek Zweden. Meer informatie over mij als auteur vind je hier.
 

 

Spik en Spaan Media

Onder de naam Spik en Spaan Media werk ik als freelancer voor verschillende bedrijven binnen de toeristische sector. Ben je op zoek naar een tekstschrijver met gedegen kennis van de branche en SEO en focus je op natuur, avontuur en/of Nieuw-Zeeland en Zweden, neem dan contact met me op via anto at we12travel . nl 

Enkele van mijn voormalige opdrachtgevers zijn:

– SNP Natuurreizen
– Askja Reizen
– Skyscanner
– Avontuur Dichtbij
– Swedish Trails
– Expedia
– Better Places

 

 

In de media

Regelmatig verschijn ik in de media als expert op outdoor gebied of met tips voor vrouwen die graag een avontuurlijker leven willen leiden:
 
In de Avontuurlijk Leven podcast
In de Braveheart Club Podcast van Happinez
Op Nu.nl over werkweken van 50 uur
In de podcast Dromen is voor volwassenen
Mijn favoriete wandelroutes op Wandel.nl