Welkom op We12Travel (‘we want to travel’)

over mij

 

Ik ben Antonette, een avontuurlijke vrouw uit het oosten van het land. Al sinds 2011 deel ik op We12travel mijn persoonlijke reis- en wandelverhalen met als doelstelling anderen enthousiast te maken voor een actieve manier van reizen. Daarnaast is het mijn missie om wandelen en outdoor een hipper imago te geven onder jongeren binnen Nederland en het ‘geitenwollensokken’ imago van het buitenleven te veranderen.
 
Al van kinds af aan wist ik dat ik wilde reizen. Nadat ik mijn eerste meerdaagse trektocht ooit liep, de Inca Trail in Peru in 2006, wist ik dat deze manier van reizen bij mij past. Sindsdien maakte ik trektochten in onder meer Nieuw-Zeeland, Nepal, Patagonië en op IJsland. Nadat ik afstudeerde in toeristisch management heb ik 17 jaar lang in de reisbranche gewerkt. In de zomer van 2017 zegde ik mijn baan op en ben ik mij volledig gaan focussen op een leven als outdoor influencer. Naast We12travel ben ik eigenaar van NieuwZeelandInfo en Wandelen op de Veluwe.
 
Na een wereldreis van 9 maanden ben ik woonachtig in Nederland en blij dat ik de prachtige Veluwe mijn achtertuin mag noemen. Vanuit een klein hutje in het bos werk ik met veel plezier aan We12travel en combineer ik mijn passie voor schrijven met het maken van urenlange wandelingen over de Veluwe en andere mooie plekken in Nederland.
 
Wanneer ik niet in Nederland ben (zo’n vier / vijf maanden per jaar) reis ik al schrijvend de wereld over. Mijn werk als blogger eschrijver kan ik immers overal uitoefenen, ik heb slechts een wifi verbinding en mijn laptop nodig.
 
Ook ben ik de podcasthost van de Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen, een podcast boordevol inspiratie voor vrouwen die graag een avontuurlijker leven willen leiden. De podcast is te beluisteren via Avontuurlijke Vrouwen.nl
 

Waar komt de naam We12travel vandaan

Mijn voormalige partner Martijn en ik hebben deze naam bedacht in 2004 en lange tijd was We12travel een online fotogalerij. Sinds 2011 schrijf ik ook blogs en vanaf 2013 dus ook voor het grote publiek. Alhoewel Martijn en ik sinds 2016 niet meer samen zijn, vind je zijn naam nog wel in sommige artikelen terug aangezien we veel avonturen samen beleefd hebben. Na onze break up heb ik besloten de naam We12travel gewoon te blijven gebruiken, omdat ik inmiddels onder deze naam bekend ben in Nederland.
 
Heb je interesse in een samenwerking? Bekijk hier dan de mogelijkheden!