Welkom op We12Travel (‘we want to travel’)

over mij

 

Ik ben Antonette, een actieve dertiger uit het oosten van het land. Al sinds 2013 deel ik op We12travel mijn persoonlijke reis- en wandelverhalen met als doelstelling anderen enthousiast te maken voor een actieve manier van reizen. Daarnaast is het mijn missie om wandelen en outdoor een hipper imago te geven onder jongeren binnen Nederland en het ‘geitenwollensokken’ imago van het buitenleven te veranderen.

Al van kinds af aan wist ik dat ik wilde reizen. Nadat ik mijn eerste meerdaagse trektocht ooit liep, de Inca Trail in Peru in 2006, wist ik dat deze manier van reizen bij mij past. Sindsdien maakte ik trektochten in onder meer Nieuw-Zeeland, Nepal, Patagonië en IJsland. Nadat ik afstudeerde in toeristisch management heb ik 17 jaar lang in de reisbranche gewerkt. In de zomer van 2017 zegde ik mijn baan op en ben ik mij volledig gaan focussen op We12travel. Daarnaast werk ik als freelance tekstschrijver voor diverse organisaties binnen de toeristische sector.

 

 

Na een wereldreis van 9 maanden ben ik inmiddels weer woonachtig in Nederland en blij dat ik de prachtige Veluwe mijn achtertuin mag noemen. Vanuit een klein hutje in het bos werk ik met veel plezier aan We12travel en combineer ik mijn passie voor schrijven met het maken van urenlange wandelingen over de Veluwe en andere mooie plekken in Nederland.

Wanneer ik niet in Nederland ben (zo’n vier / vijf maanden per jaar) reis ik al schrijvend de wereld over. Mijn werk als blogger en freelance schrijver kan ik immers overal uitoefenen, ik heb slechts een wifi verbinding en mijn laptop nodig.

Ook ben ik de podcasthost van de Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen, een podcast boordevol inspiratie voor vrouwen die graag een avontuurlijker leven willen leiden. De podcast is te beluisteren via Avontuurlijke Vrouwen.nl

 

Waar komt de naam We12travel vandaan

Mijn voormalige partner Martijn en ik hebben deze naam bedacht in 2004 en lange tijd was We12travel een online fotogalerij. Sinds 2011 schrijf ik ook blogs en vanaf 2013 dus ook voor het grote publiek. Alhoewel Martijn en ik sinds 2016 niet meer samen zijn, heb ik besloten de naam We12travel gewoon te blijven gebruiken. Ik run de site momenteel in mijn eentje maar krijg af en toe hulp van mijn vriend David die regelmatig met mij mee reist als fotograaf.

Interesse in een samenwerking? Bekijk hier dan de mogelijkheden!