sunday social travel talk,  we12inspire

Welkom bij we12travel 4.0

Welkom bij we12travel versie 4.0! We hebben gisterenavond tot ver na middernacht zitten werken om de nieuwe site live te krijgen. Het was even twijfelachtig of het zou gaan lukken, maar uiteindelijk besloten we de knop toch om te zetten. De site is nog verre van perfect, maar als we alles precies zo zouden hebben als we zouden willen, waren we voorlopig nog niet klaar. Omdat we volgend weekend naar Friesland gaan en de week erna naar Nepal, werd het nu of anders pas in januari 2016. Gelukkig kunnen we ons vinden in de nieuwe layout en zijn we er stiekem best trots op. Ongetwijfeld zijn er nog kleine dingen die niet helemaal goed werken, maar die ga ik de aankomende week oplossen. Mocht je iets tegenkomen, laat het ons dan zeker weten!
 

Wat is er veranderd

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de site nu volledig in het Nederlands is. Al sinds afgelopen zomer schreef ik alle posts in twee talen, maar nu is de site dan ook volledig in twee talen. Overigens heb ik niet alle 300 oude posts vertaald, ik focus me liever op het schrijven van nieuwe blogs. Daarnaast is de site nu een .com in plaats van de .nl! De .com kwam onlangs beschikbaar dus we hebben hem direct gekocht. En er is natuurlijk een hele nieuwe layout. Een stuk eenvoudiger en rustiger, daar waren we al een tijdje naar op zoek. Geen afleidende side-bar meer en weinig bewegende delen.
 
Het is inmiddels tijd om naar bed te gaan, het is nu 02.00 uur en ik moet vandaag nog de hele dag werken op de USA/Canada Reismarkt in Zeist. En, voordat ik ga slapen nog douchen, mijn kleren strijken en mijn nagels lakken. Trusten, laat je even weten hoe je onze nieuwe site vindt?
 
Meer lezen? Check dan deze blogs!
113 Dagen per jaar op reis met een fulltime baan
Confessions: waarom het tellen van landen voor mij niet belangrijk is
Mijn tweede verjaardag als échte blogger
 
Dank je voor het delen!
 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *