we12hike

Welkom bij de We12travel wandelmaand!

Hallo juni en hallo lezer! Vandaag is de dag dat onze wandelmaand van start gaat op We12travel. De aankomende 30 dagen vertellen we je alles over onze favoriete hikes ter wereld, geven we je tips & tricks over hoe je voor te bereiden op trektochten en reviewen we materiaal. Daarnaast krijg je van ons een flinke dosis wandelinspiratie op onze social media kanalen. Op Instagram delen we dagelijks een toffe wandelfoto (live of later) en op Facebook delen we mooie wandelverhalen, niet alleen van ons zelf maar ook van onze lezers. Heb jij een blog over een mooie wandeling geschreven en mag je gedeeld worden, stuur ons dan de link (info at we12travel dot com) en wie weet zie je hem op onze FB verschijnen!
 
Aan het einde van de maand gaan we aan de wandel op IJsland. Hoe tof is dat? Alhoewel we al ontelbare keren op IJsland zijn geweest, blijft het land ons roepen. Okee, en Martijn zijn ticket is betaald dus hoefden we maar één ticket te kopen, dat scheelt natuurlijk ook. Waar we gaan hiken is nog even onduidelijk aangezien dit afhankelijk is van het weer maar tof wordt het sowieso.
 
Wist je trouwens dat we vorig jaar ook een wandelmaand hadden? Toen was dat in mei en sommige van de artikelen die ik toen schreef, bleken uiteindelijk enkele van de best gelezen blogs op We12travel ooit te worden. Bij deze dus alvast wat leesvoer, mocht je ons vorig jaar nog niet volgen!
 
De beste bestemmingen in Europa voor ervaren wandelaars
De mooiste wandelingen van Nieuw-Zeeland
Confessions van een wandelende travelblogger
De beste bestemmingen ter wereld voor beginnende wandelaars
De beste wandelingen van de Verenigde Staten en Canada
 
Mocht je na het lezen hiervan nog niet genoeg hebben, dan kun je altijd op de categorie We12hike klikken om al onze wandelverhalen te lezen!
 
Voor nu zouden we het heel leuk vinden als je ons helpt het wandelvirus door Nederland te verspreiden door deze aankondiging te delen op je social media kanalen.
 
Tot gauw!

6 Comments

 • Bregje

  Wat gaaf: weer een wandelmaand. Ik heb met veel plezier je blogs van de vorige wandelmaand gelezen. Ben helemaal klaar voor de volgende. Laten we het wandelvirus verder verspreiden.
  Groetjes, Bregje

 • Aniek

  Ik heb deze blog geschreven over de Dolomieten. http://www.travelwriter.nl/hiken-in-unesco-werelderfgoed-de-dolomieten/ Dit is ons zo goed bevallen dat wij eind juli / begin augustus een week lang gaan hiken in de omgeving van Merano. Met een rugzak, van berghut naar berghut. Ik ga jullie blogs dus zeker in de gaten houden voor tips and tricks! Ik heb in ieder geval eindelijk wandelschoenen gekocht, zodat ik niet meer op mijn hardloopschoenen hoef te lopen. (hoewel die nog steeds fijner lopen) Laten we hopen dat door deze maand meer mensen hun wandelschoenen aantrekken!

  • anto

   Gaaf zeg! Ik ga je post schedulen 🙂 ik ga deze zomer weer 4 dagen richting de Dolomieten, deze keer naar Val di Fassa, nu al zin in. Welke schoenen heb je gekocht?

  • anto

   Hee, leuk en welkom op mijn blog! Wij zijn pas 1 keer in Noorwegen geweest en willen heel graag nog eens terug. Zo gaaf en zoveel toffe wandelmogelijkheden! Ik ga je site snel een keer checken want ben heel benieuwd, maar nu is het tijd om naar bed te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *