Reiservaring & plannen

Waar ik ben geweest

Op zich ben ik geen fan van landen tellen en reis ik liever meerdere keren naar een bepaalde bestemming. Nieuwsgierig waarom? Check dan dit blog. Om je toch een idee te geven van mijn bestemmingen, bij deze een overzichtje van landen die ik reeds bezocht heb. Let wel, dit kan ook betekenen dat ik er eens een dag of twee ben geweest.


Get this map here!

 

Europa: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Monaco, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Vaticaanstad, San Marino, Slovenië, Kroatië, Montenegro, Servië, Griekenland, Malta, Turkije, Polen, Tsjechië, Slowakije, Engeland, Ierland, Schotland, IJsland, Letland, Finland, Zweden en Noorwegen

Azië: Nepal, Indonesië (Bali, Lombok, Gili Air), Thailand, Laos and Cambodja

Oceanië: Australië incl. Tasmanië en Nieuw-Zeeland

Noord Amerika: Canada (British Columbia, Alberta, Yukon, Ontario, Québec en Newfoundland) en de Verenigde Staten (Alaska, Florida, New York, Colorado, Utah, Wyoming, Arizona, Montana, Idaho, Nevada, Oregon en Washington)

Centraal Amerika: Curaçao

Zuid Amerika: Peru, Brazilië, Argentinë en Chili

 

Waar ik naartoe ga

Laatste update: november 2021
 
december ’21: Jordanië en Zuid-Europa
januari ’22: Zuid-Europa
feb-maart ’22: Mexico
november ’22: 6 maanden naar Nieuw-Zeeland voor een thru-hike