Reiservaring & plannen


 

Waar ik ben geweest

Op zich ben ik geen fan van landen tellen en reis ik liever meerdere keren naar een bepaalde bestemming. Nieuwsgierig waarom? Check dan dit blog. Om je toch een idee te geven van mijn bestemmingen, bij deze een overzichtje van landen die ik reeds bezocht heb. Let wel, dit kan ook betekenen dat ik er eens een dag of twee ben geweest.
 
Europa: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Monaco, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Vaticaanstad, San Marino, Slovenië, Kroatië, Montenegro, Servië, Griekenland, Malta, Turkije, Polen, Tsjechië, Slowakije, Engeland, Ierland, Schotland, IJsland, Letland, Finland, Zweden en Noorwegen
 
Azië: Nepal, Indonesië (Bali, Lombok, Gili Air), Thailand, Laos and Cambodja
 
Oceanië: Australië incl. Tasmanië en Nieuw-Zeeland
 
Noord Amerika: Canada (British Columbia, Alberta, Yukon, Ontario, Québec en Newfoundland) en de Verenigde Staten (Alaska, Florida, New York, Colorado, Utah, Wyoming, Arizona, Montana, Idaho, Nevada, Oregon en Washington)
 
Centraal Amerika: Curaçao
 
Zuid Amerika: Peru, Brazilië, Argentinë en Chili
 

Waar ik naartoe ga

Laatste update: februari 2019
 
Februari 2019: Gerolstein, Duitsland
Februari 2019: winterse roadtrip IJsland
Maart 2019: trekking door het Langtang gebied in Nepal