North Face Hedgehog Fastpack Lite II GTX
gesponsord,  we12test

The North Face Hedgehog Fastpack Lite II GTX hikingschoen review

North Face Hedgehog Fastpack Lite II GTX dames hikingschoen review

Soms moet je afscheid nemen van iets of iemand die je na aan je hart staat. Geen zorgen, het wordt geen emo-blog, maar toen ik onlangs afscheid moest nemen van mijn North Face Ultra Fastpack II GTX wandelschoenen was het even slikken. De afgelopen twee jaar reisden ze overal met me mee naartoe, van Amerika tot Nieuw-Zeeland en alles er tussenin. Omdat ik ze zo veelvuldig had gebruikt waren ze versleten. Tijd om een nieuwe lage wandelschoen te testen, het werd de Hedgehog Fastpack Lite II GTX damesschoen.
 
Al bij het openen van de verpakking werd ik blij want … ze zijn paars! Mijn favoriete kleur. In tegenstelling tot sommige andere (outdoor) merken neemt The North Face wél de moeite om kleding en schoenen in toffe kleuren en een hip design te maken en dat stemt me tevreden.
 
Sommige wandelaars zweren erbij dat je schoenen goed moet inlopen en alhoewel ik me hier zeker in kan vinden, ben ik gezegend met een stel makkelijke voeten dat zich aan de meeste schoenen zonder problemen kan aanpassen. En dus ging ik al direct nadat ik de schoenen had ontvangen op pad in mijn achtertuin, Park de Hoge Veluwe. Voor de zekerheid pakte ik een schaar en een rol pleisters in maar eigenlijk verwachtte ik geen problemen. Mijn voeten waren immers al aan de pasvorm van wandelschoenen van The North Face gewend en zodra ik deze The North Face Hedgehog Fastpack Lite II GTX schoenen aantrok, zaten ze wederom nagenoeg als gegoten.
 
North Face Hedgehog Fastpack Lite II GTX
Nagenoeg omdat ze, net als de schoenen die ik hiervoor testte, net iets aan de grote kant zijn voor mijn linkervoet, die een halve maat kleiner is dan mijn rechtervoet. Gelukkig loop ik over het algemeen lange afstanden en zetten mijn voeten snel uit, waardoor van het stukje extra ruimte voorin de schoen weinig meer te merken is.
 
De Hedgehog Fastpack wandelschoenen zijn ontworpen voor serieuze wandelaars en is een betrouwbare partner in het buitenleven. Op hobbelig terrein bieden ze het comfort en de ondersteuning die je nodig hebt en het Goretex membraan zorgt ervoor dat je voeten droog blijven wanneer er nattigheid is maar het vocht van binnen uit goed afvoert.
 
Na enkele tochten door De Hoge Veluwe wist ik dat ook deze schoenen en ik wederom overal ter wereld op avontuur gaan samen. Inmiddels heeft de eerste reis naar het buitenland plaats gevonden en nam ik ze mee op wandelingen door de prachtige natuurparken van de Spaanse Pyreneeën.
 
North Face Hedgehog Fastpack Lite II GTX women's hiking shoes
 
De Lite versie die ik testte is helaas inmiddels uit het assortiment gehaald bij The North Face, echter is de gewone Hedgehog Fastpack een fijn alternatief dat ik je met een gerust hart kan aanbevelen. Deze schoen zorgt voor nog meer steun tijdens je wandeltocht en is tevens voorzien van CRADLE™ GUIDE-tussenzool en Snake Plate™-voorvoetbeschermingstechnologie. Meer informatie vind je op de website van The North Face. Bij Bever is Fastpack Futurelight versie zoals momenteel nog te koop, check snel deze link en bestel ze nu!
 
Kortom: ik loop wederom naar volle tevredenheid rond op kleurrijke en comfortabele lage wandelschoenen van The North Face.
 
Meer lezen? De volgende blogs vind je ook vast leuk:
Getest: The North Face Men’s Evolution II Triclimate winterjas
Product review: het Leatherman Skeletool KBX zakmes
De mooiste meerdaagse trektochten ter wereld
 
Nieuw hier en benieuwd wie ik ben? Check dan mijn bio! Volg me voor een dagelijkse dosis outdoor & adventure inspiratie op Instagram en Facebook!
 
Dank je voor het delen!
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *