Samenwerken met We12travel

samenwerken met we12travel
Wil je met mij samenwerken? Dat kan! Lees wel even het onderstaande door voordat je me benadert voor een samenwerking, zodat je zeker weet dat jouw aanbod aansluit bij wat ik kan bieden.
 
Ik ben beschikbaar voor persreizen mits deze voldoende mogelijkheden bieden om inspiratie op te doen voor mijn verhalen over wandelen, outdoor reizen en natuur. Daarnaast vraag ik voor deelname aan persreizen een passende financiële vergoeding, die we in overleg en afhankelijk van jouw wensen vaststellen.
 
De afgelopen jaren werkte ik onder meer aan de volgende campagnes:
 

2018:

#EnjoyGermanNature in samenwerking met het Duits Verkeersbureau en Harz Tourismus
#MijnSlovenië in samenwerking met Mijn Slovenië
#SallandNatuurlijkGastvrij in samenwerking met Marketing Oost
#BikeTheFjords in samenwerking met Visit Norway, Bike the Fjords en Fjord Norway
 

2017:

#InSanMarino in samenwerking met iAmbassador en Visit San Marino
#FeelAustria in samenwerking met Achensee Tourismus en het Oostenrijks Verkeersbureau
 

2016:

#EnjoyGermanNature in Rheinland Pfalz in samenwerking met het Duits Verkeersbureau en Rheinland-Pfalz Tourismus GmbH
 

Product reviews

Ook test ik graag jouw (outdoor) product of dienst, mits deze aansluit bij mijn doelgroep. In het verleden werkte ik bijvoorbeeld samen met The North Face, Fjällräven, Kari Traa, Osprey en Nigor Tenten. Reviews op We12travel zijn beschikbaar tegen een passende vergoeding. Wil je jouw product onder de aandacht brengen bij liefhebbers van het buitenleven? Neem contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden!
 

Waarom je een samenwerking met We12travel absoluut moet overwegen:

– Binnen Nederland is We12travel uniek. Ik schrijf persoonlijke, eerlijke en inspirerende verhalen over wandelen, natuur en outdoor reizen. Alle content wordt door mijzelf geschreven en is van hoge kwaliteit.
– We12travel is tweetalig (Nederlands en Engels) en bereikt hiermee lezers over de hele wereld.
– We12travel bestaat inmiddels ruim acht jaar en is hiermee het langslopende outdoor blog van Nederland. Omdat ik blog vanuit passie, kun je er dus met een gerust hart vanuit gaan dat jouw content niet over een jaar of twee verdwijnt.
– Veel van mijn opdrachtgevers (waaronder Top Trails of Germany, Visit Sweden en het Duits Verkeersbureau) hebben in het verleden hun vertrouwen in mij geuit door opnieuw te kiezen voor een samenwerking met We12travel.
 

Cijfers:

Op dit moment (augustus 2019) heeft We12travel ruim 60.000 unieke bezoekers per maand. Op social media heb ik momenteel in totaal zo’n 25.000 volgers. Mijn mediakit vind je hier.
 

Huur mij in als spreker

Wil je jouw publiek inspireren avontuurlijker te reizen? Meer naar buiten te gaan? Bewuster met de planeet en de natuur om te gaan? Huur mij dan in als spreker! Ik heb ruime ervaring in het geven van presentaties en lezingen over mijn lifestyle en de diverse bestemmingen die ik bezocht. De afgelopen jaren mocht ik onder meer spreken op de informatiedagen van SNP Natuurreizen, Askja Reizen, de reisbeurs Reis! in Groningen en gaf ik een lezing voor studenten van de Faculteit van Novi Sad in Servië.
 

Outdoorbloggers.nl

Samenwerken met meerdere bloggers die een focus hebben op avontuurlijke reizen en het buitenleven? Neem dan eens een kijkje op Outdoorbloggers.nl – een uniek samenwerkingsverband tussen de beste Nederlandse bloggers op het gebied van outdoor (reizen). Outdoorbloggers werd opgericht in 2016 door Mirre Oost, Wanda Catsman en mijzelf en bestaat inmiddels uit zeven gepassioneerde en professionele bloggers.
 

Over We12travel

We12travel maakt deel uit van Spik & Spaan Media en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Arnhem onder nummer 61907278.
 
Postadres:
Spik & Spaan Media
Harderwijkerweg 2
6816 VA Arnhem
 
Email: anto at we12travel.nl