Samenwerken met We12Travel

samenwerken met we12travel
Wil je met mij samenwerken? Dat kan! Lees wel even het onderstaande door voordat je me benadert voor een samenwerking, zodat je zeker weet dat jouw aanbod aansluit bij wat ik kan bieden.
 
Ik ben beschikbaar voor persreizen mits deze voldoende mogelijkheden bieden om inspiratie op te doen voor mijn verhalen over wandelen, outdoor reizen en natuur. Daarnaast vraag ik voor deelname aan persreizen een passende financiële vergoeding, die we in overleg en afhankelijk van jouw wensen vaststellen.
 
De afgelopen jaren werkte ik onder meer aan de volgende campagnes:
 

2021:

#BeleefDeNationaleParken in samenwerking met Beleef de Nationale Parken / NBTC Holland Marketing
#CzechItOut – de Lužnice Valley Hiking Trail in samenwerking met Visit Czech Republic
#VisitBaWü – in samenwerking met Baden-Württemberg Tourismus
 

2020:

#VisitNendaz in samenwerking met Zwitserland Toerisme
#BeleefDeNationaleParken in samenwerking met Beleef de Nationale Parken / NBTC Holland Marketing
 

2018:

#EnjoyGermanNature in samenwerking met het Duits Verkeersbureau en Harz Tourismus
#MijnSlovenië in samenwerking met Mijn Slovenië
#SallandNatuurlijkGastvrij in samenwerking met Marketing Oost
#BikeTheFjords in samenwerking met Visit Norway, Bike the Fjords en Fjord Norway
 

2017:

#InSanMarino in samenwerking met iAmbassador en Visit San Marino
#FeelAustria in samenwerking met Achensee Tourismus en het Oostenrijks Verkeersbureau
 

2016:

#EnjoyGermanNature in Rheinland Pfalz in samenwerking met het Duits Verkeersbureau en Rheinland-Pfalz Tourismus GmbH
 

Product reviews

Ook test ik graag jouw (outdoor) product of dienst, mits deze aansluit bij mijn doelgroep. In het verleden werkte ik bijvoorbeeld samen met The North Face, Fjällräven, Kari Traa, Osprey en Nigor Tenten. Reviews op We12travel zijn beschikbaar tegen een passende vergoeding. Wil je jouw product onder de aandacht brengen bij liefhebbers van het buitenleven? Neem contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden!
 

Waarom je een samenwerking met We12travel absoluut moet overwegen:

– Binnen Nederland is We12travel uniek. Ik schrijf persoonlijke, eerlijke en inspirerende verhalen over wandelen, natuur en outdoor reizen. Alle content wordt door mijzelf geschreven en is van hoge kwaliteit.
– We12travel is tweetalig (Nederlands en Engels) en bereikt hiermee lezers over de hele wereld.
– We12travel bestaat inmiddels ruim tien jaar en is hiermee het langslopende outdoor blog van Nederland. Omdat ik blog vanuit passie, kun je er dus met een gerust hart vanuit gaan dat jouw content niet over een jaar of twee verdwijnt.
– Veel van mijn opdrachtgevers (waaronder Top Trails of Germany, Visit Sweden en het Duits Verkeersbureau) hebben in het verleden hun vertrouwen in mij geuit door opnieuw te kiezen voor een samenwerking met We12travel.
 

Cijfers:

Voor de pandemie had We12travel ruim 60.000 unieke bezoekers per maand. Tijdens de pandemie is dit ongeveer 25.000 – 35.000 per maand, mede omdat ik veel content heb over bestemmingen die al lang op slot zitten zoals Nieuw-Zeeland, Amerika en Nepal. Op social media heb ik momenteel in totaal zo’n 25.000 volgers. Mijn mediakit vind je hier.
 

Huur mij in als spreker

Wil je jouw publiek inspireren avontuurlijker te reizen? Meer naar buiten te gaan? Bewuster met de planeet en de natuur om te gaan? Huur mij dan in als spreker! Ik heb ruime ervaring in het geven van presentaties en lezingen over mijn lifestyle en de diverse bestemmingen die ik bezocht. De afgelopen jaren mocht ik onder meer spreken op de informatiedagen van SNP Natuurreizen, Askja Reizen, de reisbeurs Reis! in Groningen en gaf ik een lezing voor studenten van de Faculteit van Novi Sad in Servië.
 

Outdoorbloggers.nl

Samenwerken met meerdere bloggers die een focus hebben op avontuurlijke reizen en het buitenleven? Neem dan eens een kijkje op Outdoorbloggers.nl – een uniek samenwerkingsverband tussen de beste Nederlandse bloggers op het gebied van outdoor (reizen). Outdoorbloggers werd opgericht in 2016 door Mirre Oost, Wanda Catsman en mijzelf en bestaat inmiddels uit zeven gepassioneerde en professionele bloggers.
 

Over We12travel

We12travel maakt deel uit van Spik & Spaan Media en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Arnhem onder nummer 61907278.
 
Postadres (let op: geen bezoekadres!)
Spik & Spaan Media
Harderwijkerweg 2
6816 VA Arnhem
 
Email: anto at we12travel.nl
 

4 Comments

 • Marc Peters (je oud-collega van ATAG-monteurcomm)

  Hee Martijn,

  Hoe gaat het jonguh ? Poets je nog 2 keer per dag de tanden ? Blijven doen he..
  Wat was dat een tijd he bij atag ?
  Die monteurcomm hadden we samen toch maar mooi even echt goed opgelost en ingericht.
  Begreep van Rob v V. toen dat er nauwelijks problemen mee waren.

  Groet,
  Marc.

 • Djina Tangali

  Fill Up My Luggage interessante website voor jullie lezers!

  “Help mensen in andere landen door te reizen.” Dat is kort door de bocht het idee achter Fill Up My Luggage (FillUpMyLuggage.com). Jullie zijn wellicht op zoek naar boeiende onderwerpen voor julie lezers. Wij hebben een website gebouwd, waarvan wij denken dat het concept jullie lezers aanspreekt. Met Fill Up My Luggage kun je als reiziger de lokale bevolking (locals) en expats helpen door items voor ze mee te nemen die in hun land niet (makkelijk) verkrijgbaar zijn.” In mijn verhaal hieronder leg ik uit wat het concept van Fill Up My Luggage is en waarom het voor jullie lezers, namelijk de reiziger, interessant is.

  Dansende bezwete lichamen, zingende rimpelige mannetjes en een Cuba libre. Dat is het eerste wat in reizigers opkomt als ze aan Cuba denken. Wat veel reizigers niet weten is dat er op Cuba een nijpend tekort is aan condooms en dat condooms daardoor duur zijn. Hierdoor is er een groeiend HIV probleem en zijn er veel ongewenste zwangerschappen. NGO’s en hulporganisaties vragen voorbehoedsmiddelen naar Cuba mee te nemen.

  Wij kunnen als reizigers voor deze mensen het verschil maken.

  Hoe? Door de spullen waar de locals en expats behoefte aan hebben voor ze mee te nemen. De reizigers moeten natuurlijk wel weten wat die behoefte is. FillUpMyLuggage.com is erop gericht om de locals/expats en de reizigers met elkaar in contact te brengen.

  Hoe werkt het?
  • De reiziger (de Mule) post zijn reis op FillUpMyLuggage.com zodat de locals en expats kunnen zien dat er een reiziger naar hun bestemming komt. Daarbij geeft de reiziger aan wat hij/zij er voor terug wil hebben. Dit kan bijvoorbeeld geld, een gratis overnachting, een rondleiding of iets anders zijn. Vervolgens kunnen de locals/expats de reiziger benaderen om afspraken met elkaar te maken.
  • Ook een local of een expat (de Filler) die een behoefte aan een bepaald product heeft, kan zijn/haar verzoek op de site posten. Daarbij geven ze aan hoe ze de reiziger willen belonen.
  • Na de oplevering vragen we de reiziger en de local om een recensie over elkaar te schrijven. Door hun ervaringen met de andere gebruikers te delen, helpen zij de FillUpMyLuggage.com gebruikers om een veilige community op te bouwen. De (toekomstige) gebruikers kunnen zo zien in hoeverre deze gebruikers te vertrouwen zijn.

  Het concept en de werkwijze zijn op de site uitgebreid uitgelegd.

  De locals en de reizigers zijn enthousiast!
  Veel reizigers die we spreken vinden het een geweldig idee om locals en expats te helpen door spullen voor ze mee te nemen. Vooral als we vertellen dat je door het helpen van deze mensen beloond wordt. Sommigen vinden het leuk om geld te verdienen. Anderen spreekt het aan dat zij in contact met locals kunnen komen en kiezen liever voor een kook/taalles of iets anders. Persoonlijk vinden wij de ervaring en de vriendschap die je met de locals opbouwt het waardevolst.
  Het doel van de website is, enerzijds, om mensen overal ter wereld te helpen aan producten te komen die in hun land moeilijk of soms zelfs helemaal niet te verkrijgen zijn. Denk hierbij in Aziatische landen aan een fles goede wijn, Japanse miso in Zuid-Amerika of gewoon de nieuwste E-book of I-phone in veel ontwikkelingslanden. Anderzijds, willen wij met dit initiatief de reizigers en de locals met elkaar in contact brengen.

  ‘Dan laten ze die toch per luchtvervoer overkomen?’

  Het versturen van de producten per post is niet altijd een optie. Dat kan zijn door de hoge verzendkosten of doordat de winkelier de gewenste producten niet naar het buitenland verscheept. De ervaring leert volgens Colombiaanse en Argentijnse expats dat sommige pakketten simpelweg niet aankomen. De pakketten die wel bezorgd worden zijn vaak geopend en daarnaast moet de ontvanger alsnog betalen voor de geïmporteerde spullen. Kortom: Het versturen per luchtpost is soms de moeite niet waard. Voor deze problemen is Fill Up My Luggage een goed alternatief.

  We hebben jullie nodig
  Onze organisatie staat nog in de kinderschoenen. We hebben jullie hulp nodig om de boodschap te verspreiden. Onze vraag aan jullie: “Wil je ons helpen met onze missie door over Fill Up My Luggage te bloggen?’ of Fill Up My Luggage te benoemen in hieraan gerelateerde artikels.”
  Ik hoop je na dit verhaal geïnspireerd te hebben. Stuur ons een email als je vragen hebt: info@fillupmyluggage.com of bezoek onze facebook pagina: https://www.facebook.com/fillupmyluggage

  Tot slot onze achtergrond:
  Wij zijn nu op onze langgekoesterde wereldreis. We zijn naar afgelegen plekken afgereisd, waarvoor wij soms uren in de bus moesten zitten en over haast onbegaanbare wegen moesten rijden. In een pittoresk zanddorpje in het Noorden van Brazilië kwamen wij op het idee om deze website te bouwen om de lokale bevolking te helpen. In dit afgelegen dorp zagen we dat er een grote schaarste was aan bepaalde producten. De locals waren afhankelijk van de reizigers om spullen voor ze mee te nemen. Hierdoor speelden de reizigers indirect een belangrijke rol in de lokale micro economie. Door dit soort afgelegen en arme streken werden wij ervan bewust dat er een behoefte is aan een website als FillUpMyLuggage.com. Dit heeft ons geïnspireerd om tijdens onze reis deze website te bouwen.

  Een aantal andere voorbeelden:

  “Medicijnen voor Afrikaanse landen”
  Ook op veel populaire Afrikaanse bestemmingen zoals Kenia, Mozambique en Malwai wordt er door de bevolking en hulpverleners geschreeuwd om medische hulpmiddelen zoals wegwerp injecties en medicijnen. Zij zijn voor de import hiervan afhankelijk van hulp uit het buitenland.

  “Schoenen voor expats”
  Vooral de expats zijn laaiend enthousiast over het concept van Fill Up My Luggage. We zien ze vaak watertanden bij het idee om weer eens een stuk brokkelige oude kaas in hun mond te stoppen of geurige Chinese groene thee te kunnen drinken. In Medellin Colombia, schijnen veel expat dames vraag te hebben naar schoenen in de maten 42 en hoger, omdat de snoezige voetjes van de Colombiaanse vrouwen niet veel groter zijn.

  Bedankt voor je aandacht en ik hoop van jullie te horen 🙂

  Hartelijke groeten van Djina Tangali

 • Fleur van Geest

  Hoi! Ik las net je blog over Bali en zou graag het nummer van Ketut ontvangen! Ik vertrek dit weekend en een goede taxi is nooit verkeerd

  Bedankt alvast!

  Fleur van Geest

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *