Regenjas dames Revolution Race
we12test

Revolution Race regenjas voor dames: de Typhoon jacket

Zoveel seizoenen, zoveel regenjassen. Of niet dan? Ik verkeer in de luxe positie dat ik regelmatig nieuwe outdoorkleding mag testen voor mijn blogs. Een tijdje geleden werd ik benaderd door het Zweedse merk Revolution Race, die mij vroegen een outdoorbroek en een jas van hen te testen. Ik vind het belangrijk dat ik voor mijn lezers niet alleen (dure) topmerken test, maar ook merken voor een wat bescheidener budget. Onderaan deze blog vind je een kortingscode van 20% korting voor je online aankopen, als cadeautje van ons naar jou!
 
Revolution Race regenjas voor dames
 

Over Revolution Race

Revolution Race is een Zweeds merk dat qua prijzen tussen de Decathlon en topmerken in zit. Je kunt dus voor een leuk bedrag goede kleding kopen, dat uit een land komt waar extremen in het weer regelmatig de overhand hebben. Zweedse kleding staat voor mij voor functioneel in combinatie met trendy. Want hoe je het ook wendt of keert, de Scandinavische vrouwen zorgen er ook op de trail voor dat ze er goed uit zien. Design hoeft tegenwoordig niet meer onder te doen voor functionaliteit en de makers van de kleding van Revolution Race hebben dit wat mij betreft prima begrepen.
 

Typhoon Jacket: een lichtgewicht regenjas

Zoals gezegd heeft elk seizoen weer zo zijn eigen weer en zijn eigen keuze qua kleding. Mijn dikkere regenjas die ik in de herfst en de winter draag over een warme trui heen, is eigenlijk te zwaar en groot van volume om in het voorjaar en in de zomer mee te nemen in mijn rugzak. ik kies daarom voor de Typhoon Jacket, een lichtgewicht regenjas voor dames. De Typhoon Jacket is een volledig waterdichte en ademende 2,5-laags shell-jas. Het minimalistische ontwerp doet geen concessies aan functies zoals zijventilatie, steekzakken met ritssluiting, een verstelbare capuchon en de borstzak met ritssluiting. Deze Revolution Race regenjas voor dames weegt 434 gram in maat M.
 
Typhoon Jacket revolution race regenjas voor dames
 

De regenjas in gebruik

Okee het was even lastig om de jas te testen want ik heb hem al ruim twee maanden in huis, maar het regende niet tot nauwelijks. Ik droeg hem voor het eerst in Zweden toen ik daar afgelopen april was. Geen regen. Weer thuis regende het ook niet. Het was pas afgelopen week toen ik in Duitsland op de fiets zat dat het echt met bakken uit de hemel kwam en ik hem op waterdichtheid kon testen. Ik heb de jas vier uur lang in de regen aan gehad en hij voldeed prima.
 
Erg handig zijn de ritsen onder de arm die je kunt openen voor extra ventilatie. Perfect op warme dagen wanneer het broeierig warm is, zelfs tijdens je regenbui. De steekzakken zijn groot genoeg voor een telefoon, maar niet enorm groot. Dit was even wennen in het begin, maar ook deze werken prima. De rits haperde af en toe en moest ik wel vaak met twee handen dichtmaken.
 
Dit is dan direct ook het enige minpuntje dat ik aan deze jas van Revolution Race heb kunnen ontdekken. Verder ben ik er zeer content mee. Lichtgewicht, makkelijk te verpakken in zijn eigen zak en dus met een klein pakvolume waardoor je hem ook zonder problemen kunt meenemen in je dagruzgak. Ik ga komende zomer ontzettend veel plezier van deze regenjas hebben, dat staat als een paal boven water, om het zo maar te zeggen.
 
Deze regenjas is er trouwens in meerdere kleuren. Zelf koos ik voor de blauwe kleur omdat ik graag opval in the great outdoors. Niet zozeer omdat ik in de spotlight wil staan, maar mocht het ooit nodig zijn dat ik gered moet worden, dan val je met een gekleurde jas gewoon veel beter op. Just my two cents though.
 
Regenjas Revolution Race
 

Kortingscode Revolution Race

In het kader van deze samenwerking mag ik 20% jullie korting bieden op gear van Revolution Race. Met de code ANTONETTE20 kun je online shoppen via de volgende links:
 
Revolution Race homepage
Shop de Typhoon Jacket hier
 
Er gelden echter wel een paar voorwaarden:
– De code is geldig tussen 8 en 22 juni
– Alleen voor bestellingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk
– Deze kortingscode is niet geldig voor producten die reeds afgeprijsd zijn en/of in combinatie met andere kortingscodes.
 
Revolution Race Zweden
 

Conclusie en disclaimer

Ik kreeg deze regenjas aangeboden van Revolution Race om het merk meer naamsbekendheid te geven onder mijn volgers. De bovenstaande mening is slechts die van mijzelf. Ik ontvang géén commissie indien je via de bovenstaande links iets koopt.
 
Meer goede regenjassen voor dames vind je in dit uitgebreide artikel!
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *