we12travel januari
gesponsord

Nieuwtjes & (outdoor) reistips van de maand

Nieuwtjes & reistips van de maand

Allereerst welkom op de nieuwe versie van We12travel. Waarschijnlijk merk je als gebruiker niet heel veel, maar We12travel heeft een nieuwe look & feel. Andere kleuren, een sidebar, meer informatie over mijzelf en wat andere kleine features die de site een andere uitstraling geven. De bedoeling is nóg beter highlighten waar We12travel voor staat: eerlijke, persoonlijke en inspirerende reisverhalen over hiking, outdoor travel en natuur. De wijzigingen zijn vooral zichtbaar op de homepage en de desktop en er worden nog wat kleine dingen doorgevoerd, maar voor nu ben ik al erg blij. Laat me ook vooral weten wat jij er van vindt!
 

Wandeltraining van mede-outdoorblogger Wanda Wandelt

Zoals je wellicht weet, ben ik mede-oprichter van Outdoorbloggers, een samenwerkingsverband van de leukste bloggers van Nederland die over outdoor schrijven. Eén van hen, Wanda, heeft onlangs haar eigen wandeltraining gelanceerd. In deze online training werk je in 12 weken naar 10 kilometer wandelen toe. Super leuk voor iedereen die wil beginnen met wandelen. De eerstvolgende mogelijkheid om te starten is op 1 februari, meer informatie vind je op de website van Wanda.
 

Parkeren op het vliegveld met Parkos

Het nieuwe jaar is begonnen en dus is het het de hoogste tijd om aan nieuwe vakanties te gaan denken. Athans, voor mij in ieder geval wel en voor de meesten van ons ook. Alhoewel je vaak meteen denkt aan het boeken van tickets en je hotelovernachting, vergeten mensen vaak om ook direct hun parkeerplek te reserveren op de luchthaven van vertrek. Ik heb een leuke tip voor je, namelijk Parkos.nl. Zij maken prijsvergelijkingen voor parkeren bij vliegvelden in Nederland én daarbuiten. Alle parkings worden persoonlijk door hen geïnspecteerd en ze bieden een laagste prijsgarantie. Neem zeker eens een kijkje op hun website, ook wanneer je bijvoorbeeld vanaf regionale luchthavens als Eindhoven of vanuit Duitsland of België vliegt.
 

Woon een presentatie van mij bij tijdens het SNP Wandel Event

Op 27 januari organiseert SNP Natuurreizen een Wandel Event in Driebergen en … ik geef daar een presentatie over mijn wandelavonturen in Nepal. Super leuk, ik heb er nu al zin in! Tijdens deze dag vertellen experts je alles over de mooiste huttentochten, verre wandelbestemmingen en mooiste routes. Ook kun je advies krijgen over het gebruik van je GPS, de juiste wandekleding en meer. De Nepal presentatie is om 11.55 uur en duurt drie kwartier. Meer informatie over het evenement vind je op de SNP website.
 

Wat is je volgende reis?

Dit is de meest gestelde vraag aan mij op dit moment. Ik januari ben ik alleen maar in Nederland, in februari ga ik met vriendinnen een weekendje weg naar Duitsland en ga ik een kleine week naar IJsland. Verder zijn er nog geen plannen voor de rest van het jaar en dat is voor nu even prima zo. Mijn oude auto moet binnenkort naar de APK, de andere is net voor een klein fortuin gerepareerd, ik had nodig een nieuwe iPhone nodig en zo zitten er nog wat andere hoge kosten in de pijplijn. Geen probleem, maar wel een goede reden om het voor nu even iets rustiger aan te doen voor wat betreft reizen. Gelukkig heb ik nog wel genoeg ideeën voor nieuwe artikelen, dus ik blijf jullie gewoon vertellen over mijn reizen, wandeltochten en meer.
 
Hopelijk hebben jullie wat aan de bovenstaande tips en zie ik jullie op 27 januari in Driebergen!
 

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *