gesponsord

Nieuwtjes, reis- en outdoor tips van de maand

Nieuwtjes, reis- en outdoor tips van de maand mei

Het is alweer medio mei en as we speak zit ik in het Zwarte Woud in Duitsland. Ik ben hier om een deel van de Albsteig Schwarzwald te wandelen, een langeafstandsroute. Meer daarover volgt uiteraard in een blog zodra ik terug ben, maar voor nu eerst weer een leuke serie nieuwtjes en outdoor tips voor jullie. Veel leesplezier!
 

Update heupblessure

Ik begin maar eens met een persoonlijke update want zoals jullie wellicht weten na het lezen van mijn Nepal blog, kamp ik al maanden met een heupblessure waardoor ik niet pijnvrij kan wandelen. Na allerlei soorten behandelingen, ben ik onlangs begonnen met een Dry Needling traject bij een fysio- en manueel therapeut. Over de eerste behandeling ben ik positief, maar het is nog te vroeg om te juichen. Duimen jullie mee dat het aanslaat? Ik kamp inmiddels bijna 8 maanden met pijn dus zonder pijn kunnen lopen is op dit moment mijn grootste wens!
 

Super zachte outdoorbroek van Royal Robbins

Wat outdoorbroeken betreft ben ik echt een lastige, al zeg ik het zelf. Ik wil heel graag dat een outdoorbroek fijn zit, maar hij moet ook wel een beetje leuk staan. Onlangs kreeg ik de Jammer Knit broek toegestuurd van Royal Robbins. Dit is een (nog) relatief onbekend Amerikaans outdoor merk dat prachtige spullen heeft voor een zeer schappelijke prijs. Ik droeg de Jammer Knit Pants tijdens mijn trektocht in Nepal en vond hem heerlijk comfortabel. Hij voelt als een legging maar de pijpen lopen wat wijder uit, waardoor ze prima geschikt zijn om mee op pad te gaan. Ik vind het echt een aanwinst voor mijn outdoorkleding. Benieuwd? Hier koop je hem online!
 

Royal Robbins jammer knit pants
De Royal Robbins Jammer Knit pants in Nepal
 

Sunny Cars krijgt een branded vliegtuig

Wist je dat ik een enorme vliegtuig fan ben? En dat ik, wanneer ik niks te doen heb, me prima kan vermaken door een uurtje of wat virtueel vliegtuigen te kijken op bv. Flightradar 24? Now you know! Sunny Cars, waar ik altijd mijn auto bij huur voor mijn roadtrips, heeft sinds kort zijn eigen branded vliegtuig, samen met reisorganisatie TUI. De Boeing 737-800 wordt deze zomer ingezet op Europese vakantiebestemmingen. De #AVgeek in mij ging natuurlijk meteen de timelapse bekijken van de bestickering van het vliegtuig, die je hier vindt. Veel kijkplezier!
 

Geupdate artikelen

Afgezien van het schrijven van nieuwe blogs, ben ik ook erg druk met het updaten van mijn best gelezen oude blogs. Er is immers niks zo vervelend voor mijn lezers wanneer informatie niet meer juist is en/of links niet meer kloppen. Om nieuwere volgers ook kennis te laten maken met nieuwe artikelen, publiceer ik een dergelijk artikel dan opnieuw, zodat ie op de homepagina komt. Het kan dus zijn dat jij als trouwe bezoeker een artikel ziet verschijnen dat je wellicht in het verleden al eens hebt gelezen. Maar geen zorgen, ik vermeld het altijd na de eerste alinea wanneer het een oud artikel betreft zodat je niet iets leest wat je ooit in het verleden ook al eens las. Mijn meest recente geupdated blog is één van mijn best gelezen artikelen ooit: tips voor voeding tijdens meerdaagse trektochten.
 
voedsel tijdens meerdaagse trektochten
 

Reizen in de maand mei

Zoals gezegd ben ik momenteel in Duitsland en volgende week breng ik een week door in Landal Vaals met mijn mede-outdoorbloggers. We hebben dan een zogenaamde co-working week, waarbij we samen werken, wandelen en andere leuke dingen doen. Verder heb ik voor mei geen plannen meer maar twee keer een midweek weg is voor nu helemaal prima. Het voorjaar vind ik één van de beste periodes om thuis te zijn en te genieten van het heerlijke groen buiten!
 
wandelen op de veluwe
 

Pas op: een teek!

Het voorjaar is in volle gang en dat betekent dus ook dat teken weer actief zijn. Mocht je naar buiten gaan om te wandelen, dan doe je er verstandig aan bedekkende kleding te dragen. Wil je dit liever niet dan adviseer ik je altijd een tekentang mee te nemen tijdens je wandeling en ‘s avonds onder de douche een uitgebreide tekencheck te doen op je lichaam. Ik had er afgelopen zomer bijna elke week een op mijn lichaam (nadeel van in het bos wonen).
 

Pinterest workshop

Ennnn tenslotte … ik geef weer een Pinterest workshop. Niet helemaal We12travel gerelateerd maar ach, ik vind dat je jezelf best nog eens extra online mag promoten. Inmiddels zijn er voldoende aanmeldingen om de workshop door te laten gaan, maar er zijn nog wat plekken vrij. Ben jij erbij op 20 juni in Arnhem? Meer informatie vind je hier!
 
[Enkele nieuwtjes werden gecreëerd in samenwerking met een externe partner. Daarnaast bevat dit artikel affiliate links. Mocht je via één van deze links een aankoop doen, dan ontvang ik daar zonder extra korting voor jou een bescheiden commissie over.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *