Hotels in Ubud – mijn favorieten

beste hotels in ubud

Mijn vier favoriete hotels in Ubud

Mocht je deze site vaker bezoeken, dan weet je ondertussen dat ik de afgelopen jaren in diverse hotels in Ubud verbleef. Eerlijk is eerlijk, in Ubud was het druk en toeristisch, maar stiekem ook ontzettend fijn. Voor een paar euro naar de massage, de Campuhan Ridge Walk doen, chillen aan het zwembad en genieten van de meest heerlijke Balinese gerechten bij lokale restaurantjes. Daarnaast was het een perfecte uitvalsbasis voor bijvoorbeeld The Bali Swing en de beklimming van de Batur vulkaan. Ik was voor de afgelopen jaren steeds voor wat langere tijd in Ubud en dus had ik de kans om vier verschillende hotels uit te proberen. Het zijn stuk voor stuk toffe hotels die ik je van harte kan aanbevelen!
 

Hotel Pertiwi Bisma II – hotel met infinity pool in Ubud

Ik was op zoek naar een hotel met infinity pool in Ubud en zo kwam ik uit op Hotel Pertiwi Bisma II. Dit hotel ligt aan de Jl. Bisma, een lange straat net buiten het centrum van Ubud. Er zijn twee zwembaden waarvan eentje dus een prachtige infinity pool die uitkijkt over de jungle. Er zijn diverse kamertypes, ik sliep in een Garden Villa en betaalde € 37 per nacht voor een eenpersoonskamer. Het hotel ligt midden tussen de rijstvelden en het centrum van Ubud is ongeveer een kwartier lopen. Het Monkey Forest ligt op vijf minuten lopen van Hotel Pertiwi Bisma II. Helaas had ik toen ik hier was niet zo’n goed weer zoals je op de foto kunt zien, maar het was desalniettemin toch een heerlijke plek om te verblijven! Het eten in het restaurant was ook uitstekend en tegenover ligt het superleuke koffietentje Kopi & Chat.
 
Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van Hotel Pertiwi Bisma II.
 
beste hotels in ubud
 

Ubud Terrace Hotel – centraal hotel in Ubud

Wil je iets centraler overnachten dan kan ik je het Ubud Terrace Hotel aanraden. Dit hotel ligt aan de Monkey Forest Road en in het drukkere deel van Ubud. Gelukkig merk je als je eenmaal in de binnentuin bent weinig van de drukte, de kamers liggen om een mooi zwembad en zijn van alle gemakken voorzien. Aan het zwembad kun je heerlijk chillen en de beste (en goedkoopste massagesalons) vind je direct om de hoek bij het hotel. Een kamer boek je vanaf € 29 per nacht.
 
Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van Ubud Terrace Hotel.
 

Anini Raka Hotel & Spa – rustig gelegen hotel in Ubud

Mijn favoriete rustig gelegen hotel in Ubud is toch wel Anini Raka Resort & Spa. Dit hotel ligt op een half uurtje lopen buiten Ubud en de locatie is werkelijk prachtig: midden tussen de rijstvelden. Vanuit hier wandel je zo naar de Campuhan Ridge Walk, een prachtige wandeling boven de rijstvelden van Ubud langs. De massages in dit hotel waren echt super goed en de twee zwembaden heerlijk rustig. Dit is echt de perfecte plek om even tot rust te komen en te ontsnappen aan de hectiek van het drukke Ubud. Ennn … direct aan de rijstvelden dus, de coverfoto is vanaf het balkon van mijn hotelkamer gemaakt!
 
Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van Anini Raka Resort & Spa.
 
beste hotels in ubud
 

Inata Bisma Hotel & Spa, viersterrenhotel in Ubud

Tijdens mijn meest recente verblijf in Ubud overnachtte ik in Inata Bisma Hotel & Spa. Dit kleinschalige viersterrenhotel ligt aan de Bisma Road op slechts vijf minuten lopen van Monkey Forest Road. Het hotel heeft twee zwembaden waarvan één prachtig infinity pool met uitzicht op de rijstvelden. Daarnaast is er een spa, een restaurant met lokale en internationale keuken en een lounge gedeelte. Mijn kamer bood uitzicht over de rijstvelden en vanwege de grote ramen was dit met name tijdens de zonsondergang erg prettig. Ik vond dit tot nu toe het fijnste hotel in Ubud waar ik overnacht heb.
 
Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van Inata Bisma Hotel & Spa.
 
hotel in ubud bali

hotel in ubud bali
 
Dit waren mijn favoriete hotels in Ubud. Er zijn natuurlijk hotels voor elk wat wils en elk budget. Er zijn ontzettend veel fantastische hotels in Ubud en die boek je vaak al voor weinig. Heb jij nog aanraders voor hotels in Ubud?
 
Meer lezen over Ubud en omgeving? De volgende blogs vind je ook vast leuk:
Fietsen bij de rijstvelden van Ubud
Must-do in Ubud: de Campuhan Ridge Walk
Schommelen op Bali bij The Bali Swing
11 Dingen die ik over mezelf leerde in Indonesië
 
Nieuw hier en benieuwd wie ik ben? Check dan mijn bio! Volg me voor een dagelijkse dosis outdoor & adventure inspiratie op Instagram en Facebook!
 
Dank je voor het delen!
 

Related Posts