wildkamperen in zweden
zweden

Gelukkig Nieuw Jaar – Op naar een avontuurlijk 2020!

Gelukkig Nieuw Jaar! Zoals je wellicht op onze socials hebt gezien, brachten wij oud en nieuw door op de berg in Zweden. Ver weg van de bewoonde wereld, tussen de elanden en de sneeuw. Een waardig einde van 2019 wat mij betreft! Alhoewel ik niet aan goede voornemens doe, wil ik jullie wel vertellen waar ik in 2020 naartoe ga met We12travel. Namelijk … meer focus op de noordelijke bestemmingen! De afgelopen anderhalf jaar, de periode na mijn wereldreis zeg maar, ben ik namelijk heel vaak in het noorden geweest, maar verschenen daar helemaal niet zo veel artikelen over. Daar komt nu verandering in.
 

Eind december reden we met Rudolph de Volvo ons geliefde Zweden binnen. Al meteen werd ik blij, want Zweden binnen rijden voelt altijd een beetje als thuiskomen. Aangezien de rit naar de plek waar we nu zitten twee dagen duurde, had ik ook behoorlijk wat tijd om na te denken. Over alle mooie dingen die ik hier gezien en gedaan heb, maar nooit gedeeld heb. Over alle bizarre avonturen die ik beleefd heb, maar nooit vertelde. Tijdens de rit naar Dalarna beleefde ik al die avonturen opnieuw. Nu is het tijd om ze met de rest van de wereld te delen.
 
Mijn liefde voor noordelijke bestemmingen is er eigenlijk altijd al geweest. Het is dan ook niet voor niets dat het laatste decennium meer dan 25 keer in Scandinavië ben geweest. Al die bijzondere plekken, mooie wandelingen, fijne kampeerspots zitten in mijn hoofd … het is tijd om ze los te laten en te delen met jullie!
 
wildkamperen in dalarna
 
Bereid je dus maar voor op héél veel natuur en koude bestemmingen de komende periode op We12travel. Verhalen over de trektochten die ik maakte, de gletsjers die ik vond, de oneindige bossen die doorkruiste en de midzomernacht die ik volgde tot ver boven de Poolcirkel.
 
Het eerste artikel heb ik inmiddels geschreven en staat voor jullie klaar. Het gaat over die keer dat we door een bruine beer van de trail werden gejaagd in Vålådalen, Zweden. Veel leesplezier!
 
PS No worries, mocht je niet van koude bestemmingen houden … ik blijf ook gewoon lekker over andere dingen schrijven!
 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *