fietsen in fjord-noorwegen
noorwegen,  we12bike

Fietsen in Fjord-Noorwegen in beeld

Dit is waarom jij ook wilt fietsen in Fjord-Noorwegen

Zoals je wellicht hebt gezien op mijn social media kanalen was ik afgelopen week op fietsreis in Noorwegen. Ik werd hiervoor uitgenodigd door Innovation Norway en zonder twijfel nam ik de uitnodiging graag aan. Fietsen in Noorwegen is de laatste jaren ontzettend in opkomst en wordt dus steeds populairder. Uitgebreide blogs met tips, routes en dergelijke volgen uiteraard nog. Vandaag wilde ik je in ieder geval alvast een voorproefje geven van al het mooist dat ik onderweg gezien heb. Ik begon mijn avontuur in het plaatsje Voss, fietste over bergpassen en langs fjorden om uiteindelijk in Askvoll de boot terug te nemen naar Bergen. Bij deze de mooiste foto’s die ik maakte tijdens het fietsen in Fjord-Noorwegen. Enjoy!
 
fietsen in noorwegen

fietsen in fjord-noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen

fietsen in noorwegen
 
Ik maakte ook nog een korte video van mijn reis die je hieronder vindt. Vond je hem leuk, geef je hem dan op Youtube een duimpje omhoog?
 

 
Hopelijk heb je genoten van deze plaatjes en heeft het jou alvast geïnspireerd om ook eens te gaan fietsen in Noorwegen. Mocht je voor nu al vragen en/of opmerkingen hebben, drop ze dan zeker in de comments!
 
Meer lezen? De volgende blogs vind je ook vast leuk:
De mooiste viewpoints in Fjord-Noorwegen
Op de bucketlist: skiën in Myrkdalen, Noorwegen
We12travel maandoverzicht mei: over fietsen in Noorwegen enzo
 
Nieuw hier en benieuwd wie ik ben? Check dan mijn bio! Volg me voor een dagelijkse dosis outdoor & adventure inspiratie op Instagram en Facebook!
 
Dank je voor het delen!
 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *