nepal,  we12inspire

Everest Base Camp trek: de film

Hoe langer ik thuis ben, des te meer ik Nepal mis. Als we onze reis naar Tasmanië niet al geboekt hadden, zou ik serieus overwegen om in 2016 weer naar Nepal te gaan. Ik mis de bergen, ik mis de mensen, ik mis het buiten adem zijn tijdens het wandelen en ik mis zelfs het onsmakelijke eten in de guesthouses waar we sliepen. Maar het allermeeste, mis ik nog het buiten zijn en het gevoel van ultieme vrijheid toen ik daar door de bergen liep.
 
Van de enkele uren film die we maakten, hebben we geprobeerd in drie minuten de hoogtepunten van de Everest Base Camp trek te late zien. Enjoy!
 

 
Laat je ons weten wat je er van vond?
 
Meer lezen over Nepal? Deze blogs vind je ook vast leuk!
Nepal: een hoofd vol emoties!
Op naar Nepal en Everest Base Camp
Nepal is veilig!
 
Dank je voor het delen!

YOU MAY ALSO LIKE

Anto is een actieve dertiger die het liefst buiten op pad is en het avontuur op zoekt. Ze reist zo'n 100 dagen per jaar, in combinatie met een full-time baan. Ze houdt van hiken, goede wijn en is meestal met een iPhone in haar hand te vinden. Favoriete bestemmingen: Nieuw-Zeeland, Patagonië, Oostenrijk en Alaska

18 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Receive a FREE and INSPIRING day hike packing list!

Sign up for my weekly hiking newsletter now and receive a FREE and INSPIRING day hike packing list that can be used for all your future hikes.