mount everest base camp hoogte everest base camp
nepal,  we12inspire

Everest Base Camp trek: de film

Hoe langer ik thuis ben, des te meer ik Nepal mis. Als we onze reis naar Tasmanië niet al geboekt hadden, zou ik serieus overwegen om in 2016 weer naar Nepal te gaan. Ik mis de bergen, ik mis de mensen, ik mis het buiten adem zijn tijdens het wandelen en ik mis zelfs het onsmakelijke eten in de guesthouses waar we sliepen. Maar het allermeeste, mis ik nog het buiten zijn en het gevoel van ultieme vrijheid toen ik daar door de bergen liep.
 
Van de enkele uren film die we maakten, hebben we geprobeerd in drie minuten de hoogtepunten van de Everest Base Camp trek te late zien. Enjoy!
 

 
Laat je ons weten wat je er van vond?
 
Meer lezen over Nepal? Deze blogs vind je ook vast leuk!
Nepal: een hoofd vol emoties!
Op naar Nepal en Everest Base Camp
Nepal is veilig!
 
Dank je voor het delen!

20 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *