sunday social travel talk

Een persoonlijke update en heel veel leuke dingen!

Hoi allemaal!!
 
Allereerst: geen zorgen! Ik ben niet van de aardkloot verdwenen en ben ook niet gestopt met bloggen. Ik realiseer me dat het een tijdje stil is geweest hier maar daar heb ik goede redenen voor. Ik realiseer me ook dat mijn blog over mijn bijna burn out sommigen heeft laten schrikken. Ik schreef de blog eigenlijk als waarschuwing aan medebloggers dat ze niet dezelfde kant op moeten gaan als ik, maar jullie bezorgdheid was enorm. Ik ben er niet aan toe gekomen om alle comments te beantwoorden omdat ik er soms iets te emotioneel van werd, sorry daarvoor. Ik heb ze allemaal echter wel uitgebreid en van voor tot achter gelezen en ik waardeer jullie woorden stuk voor stuk. Echt!
 
Alhoewel het op We12travel even stil was, heb ik allesbehalve stil gezeten. In mei ben ik voornamelijk achter de schermen bezig met het verbeteren van onze site. Mocht je me volgen op mijn persoonlijke Instagram dan is het je wellicht opgevallen dat ik me focus op SEO maar ook reader experience. Zo werd onze mobiele site eindelijk gefixt en ik ben met nog meer dingen bezig. Ze zijn slechts in beperkte mate zichtbaar, maar hopelijk vind Google ze goed genoeg, zal ik maar zeggen…
 
En toen was daar plots het onverwachte overlijden van een familielid van mij. Uit respect naar zijn directe nabestaanden geef ik hier geen details, maar het heeft me even knock out geslagen. De dood is iets waar ik heel moeite mee heb, altijd al gehad trouwens. Niet alleen het feit dat iemand permanent weg is, maar met name de hele ‘is er leven na de dood’ vraag kan mij achtervolgen. Dan ben ik een tijdje down en klim ik uiteindelijk weer uit een dal. Tot zover daarover.
 
Gelukkig zijn er ook genoeg leuke dingen om naar uit te kijken. Vorig weekend maakte ik een korte solo-trip naar de Spaanse regio Extremadura, nog heel onbekend bij velen, aan mij de taak om daar verandering in te brengen. Als je dit leest, zijn Martijn en ik samen op pad in het Salland (volg ons op #InSalland) en eind juni reizen we samen naar IJsland. Eindelijk kan ik jullie ook vertellen dat ik in september voor mijn werk weer naar Zuid-Amerika (Patagonië!) mag, maar daarover op een ander moment meer.
 
IMG_5168
 
Eigenlijk wilde ik van de maand mei een wandelmaand maken, net zoals vorig jaar, maar de timing was allesbehalve super. Dus heb ik dat plan vooruit geschoven naar juni en dus vertel ik je dan alles over hiking/wandelen. De mooiste tochten, hoe voor te bereiden etc. Ik heb al veel blogs geschreven en kan niet wachten om alles te delen. Daarnaast staat er nóg iets heel leuks gepland voor juni op het gebied van outdoor maar daar kan ik echt pas als het zo ver is iets meer over vertellen. Blijf onze site dus in de gaten houden en … fijne zondag!
 
Meer lezen? Check dan deze blogs:
Nepal: een hoofd vol emoties
6 Dingen waarmee ik gestopt ben na 2 jaar als travel blogger
Poepen in de wildernis: zo doe je dat!
 
Volg ons voor een dagelijkse dosis outdoor & adventure inspiratie op Instagram en Facebook!
 
Dank je voor het delen!

8 Comments

 • Jacomijn - Safe and Healthy Travel

  Soms ben je tijd nodig voor jezelf en andere dingen. Goed om die tijd dan wel te pakken, jezelf niet nog verder dwingen. Daardoor kun je nu al wel weer verder!! Dat heb je dus mooi in the pocket. Heel naar om te horen van je familielid, hopelijk kunnen jij en je naasten dat snel een plekje geven!!

  Veel plezier in Salland! Wie weet meeten we vanmiddag nog even!

 • Jenny - ikreis.net

  Sterkte met het verwerken van het verlies.

  Je foto’s uit Stalland zagen er geweldig uit, vooral het eten van gisteren. Niks ten nadele van het eten van mijn perstrip afgelopen weekend, maar toch. Mjammie.

 • Marcella

  Heftig Anto, en lastig om weer je draai te vinden na zo’n pittige gebeurtenis. Veel sterkte in elk geval!
  Mooie plannen heb je weer! Ik kijk ook uit naar de hiking-artikelen, so bring them on!

 • Debby

  Heftig allemaal! De dood is een onvermijdelijk onderdeel van het leven, net als loslaten. Ik vind het mooi om te lezen dat je het als taak ziet een bepaalde streek onder iemands aandacht te brengen 😀 ik ken Extremadura wel van mijn studie Spaans natuurlijk, maar ben er ook nog nooit geweest. Schijnt echt fantastisch te zijn. Veel sterkte en geniet van je plannen en het gefriemel aan je site, altijd leuk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *