Stadtjan
we12inspire

4 Toffe dingen om te doen met je reisfoto’s

Je kent het vast wel, tijdens je reis neem je je camera of smartphone mee en je komt thuis met honderden, misschien wel duizenden foto’s. Naar de meeste kijk je nooit meer om, zonde natuurlijk! Maar wat moet je dan doen met al deze reisfoto’s? Dat lees je hier.
 

Maak een fotoboek

Dit is misschien een beetje cliché maar één van de allerleukste dingen blijft natuurlijk toch om een fotoboek te maken. Een fotoboek is ideaal om aan je vrienden en familie te laten zien hoe mooi jouw vakantie was. Aan de andere kant is zo’n fotoboek natuurlijk ook enorm leuk om te hebben voor jezelf. En hoe leuk is het als je meerdere reizen hebt gemaakt en je dus meerdere fotoboeken hebt om in terug te bladeren?
 

Hang de foto’s aan je muur

Nog een leuke manier om van je foto’s te blijven genieten is door de mooiste foto’s aan de muur te hangen. Maak bijvoorbeeld een fotomuur met allemaal foto’s van je reizen. Laat je foto’s afdrukken, daarna kies je op welke muur je ze wilt hangen en je kan aan de slag.
 

Maak een fotokalender

Een kalender om alle verjaardagen te onthouden is misschien wat ouderwets, maar als je je eigen reisfoto’s gebruikt, wordt het een leuk item in jouw woning. Zo zie je dan elke maand weer een andere foto voorbij komen en kun je elke maand weer wegdromen bij één van je vorige reizen.
 

Maak je eigen ansicht- of kerstkaarten

Vrijwel alles gebeurt tegenwoordig digitaal. Heel handig, maar ouderwetse brievenbuspost heeft ook zo zijn charmes. Zo’n fysieke kerstkaart is net wat leuker dan een appje met “Fijne kerst!”. Je kan je kaartjes nog persoonlijker maken met een foto van één van je reizen. Bijvoorbeeld een toffe foto in de sneeuw die je tijdens je laatste wintersportvakantie maakte. Wedden dat je je opa en oma of je ouders daar dolgelukkig mee maakt?
 
Je kan dus veel dingen doen met je reisfoto’s, maar één ding is in ieder geval zeker: het is zonde om ze alleen op je computer of op je telefoon te laten staan om er vervolgens nooit meer wat mee te doen. Daar zijn je foto’s en reizen veel te mooi voor. Hopelijk heb jij met deze tips weer nieuwe ideeën gekregen over wat je kunt doen met jouw reisfoto’s.
 
Dit artikel is geschreven in samenwerking met een externe partner. Alle gegeven meningen zijn uiteraard slechts die van mijzelf.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *